Please install MailChimp plugin

wiatowy Dzie Wolontariusza w Fundacji Mocni Mioci (44)
Światowy Dzień Wolontariusza
gru 7, 2015

5 grudnia to Światowy Dzień Wolontariusza. Także my, wolontariusze Fundacji Mocni Miłością świętowaliśmy ten dzień. Rozpoczęliśmy koncertem „Pieśni adwentowych w aranżacjach jazzowych” w wykonaniu chóru „Musica Nova Calisiensis” pod kierunkiem Jakuba Tomalaka z akompaniamentem fortepianu i saksofonu w wykonaniu muzyków z Poznania – Katarzyny Stroińskiej-Sierant oraz Jana Adamczewskiego.

Po tej wspaniałej uczcie muzycznej spotkaliśmy się przy kawie i cieście, które przygotowali dla nas uczniowie „Gastronomika” – dziękujemy, bo było pysznie. Na tym przyjemności się nie skończyły, bo każdy z wolontariuszy został uhonorowany medalem z hasłem „Wolontariusz na medal”. Medale te wykonali uczniowie Szkolnego Koła Wolontariatu z Gimnazjum w Russowie. Dziękujemy!

Z okazji Dnia Wolontariusza Zarząd Fundacji Mocni Miłością dziękuje wszystkim naszym wolontariuszom za ich posługę wśród potrzebujących oraz zaangażowanie w inne działania naszej Fundacji. Dzięki Wam to wszystko ma sens :-)
Poniżej galeria zdjęć.

« 1 z 3 »